Webteksten

Een tikje een open deur, maar je website is je belangrijkste visitekaartje. En een goede website is meer dan alleen een sprekend ontwerp. Met heldere en overzichtelijke teksten kun je klanten beter bereiken. Inspiratie ontwikkelt voor je site teksten die aansluiten bij het ontwerp en uw organisatie, die kort, krachtig en sprankelend zijn, maar die boven alles in de smaak vallen bij je klanten.

 

Schrijven voor web

We geloven dat webteksten, nog meer dan andere teksten, pakkend en kort en krachtig moet zijn. Ook moet de schrijfstijl passen bij de stijl die je over wil brengen met je vormgeving. Net als een logische navigatiestructuur zijn dit allemaal dingen waar we rekening mee houden. Maar misschien wel het belangrijkste: we houden rekening met Search Engine Optimization (SEO). Hierdoor draagt de schrijfwijze van de tekst bij aan de vindbaarheid door zoekmachines zoals Google.

 

SEO

Hoe zorg je dat je goed vindbaar bent door Google? Een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is, omdat de spelregels van Google steeds veranderen én niet open en bloot op straat liggen. Inspiratie zorgt ervoor zo veel mogelijk op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO. Dit komt onder andere door onze verbinding met Concepts026. 

 

Concepts026

Concepts026 is een groep jonge ondernemers in het centrum van Arnhem die de krachten bundelt op het gebied van webdevelopment en PR. Zo bewonen de heren van Search Science Internet Marketing het monumentale pand, designer Mick Ontwerpt, Samdexy en de webdevelopers van WebIQ. We zijn natuurlijk graag aan het werk op deze bruisende locatie. Maar vooral mooi is dat we door de samenwerking binnen Concepts026 op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO en internetmarketing.

"Aranka is zeer snel flexibel luistert goed en kan makkelijk teksten anders omschrijven. Ze heeft de teksten voor mijn site gemaakt, waar ik heel tevreden mee ben. De teksten zijn kort, duidelijk en makkelijk leesbaar. Doordat ze de juiste vragen stelt, geven de teksten goed weer waar het bij Chairs Hairdesign om draait." 

- Nina Rodenrijs Chairs Hairdesign -